Εξοχική Μονοκατοικία στην Κάρπαθο, KAS-92456

Τουριστική Ενοικίαση 50€ ανά βραδιά 
KAS-92456 45 τ.μ. 1 Υπνοδμάτιο 1 Μπάνιο 2017 Έτος Κατασκευής background Layer 1 4000 τ.μ.

Στην παραθαλάσσια περιοχή Μερές, πολύ κοντά στο παραλιακό χωριό Διαφάνι που είναι το επίνειο του μαγευτικού παραδοσιακού οικισμού Όλυμπος της Βόρειας Καρπάθου, βρίσκεται νεόκτιστη εξοχική μονοκατοικία .
Μια παραδοσιακού τύπου εξοχική μονοκατοικία παραδοσιακά επιπλωμένη και διακοσμημένη, χτισμένη στο μέσον μιας ελαιόφυτης περιοχής με 4.000 ελαιόδεντρα και ορίζοντα στην καταγάλανη θάλασσα.
Διαθέτει παραδοσιακό σοφά που μπορεί να φιλοξενήσει πολύ εύκολα μέχρι τέσσερα (4) άτομα και μιαν ευρύχωρη ντουλάπα ρούχων.Το κτίσμα περιλαμβάνει κουζίνα εξοπλισμένη με ψυγείο και όλα τα απαραίτητα σκεύη για μιαν άνετη διαμονή και ένα σύγχρονο λουτρό με ντουζιέρα.
Η ανοιχτή αυλή του δίνει τη δυνατότητα στον φιλοξενούμενο να απολαύσει τον ήλιο όλες τις ώρες της ημέρας και τη θέα της ατέλειωτης θάλασσας.Διαθέτει φωτοβολταϊκή εγκατάσταση που παρέχει ενεργειακή αυτοδυναμία καθώς και ένα αυτόνομο δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.
Διαθέτει επίσης βιοκλιματισμό αφού σχεδιάστηκε εξαρχής με σοβαρές μονωτικές προδιαγραφές.
Το ακίνητο βρίσκεται 3 χλμ. νοτιότερα του χωριού Διαφάνι από το οποίο υπάρχει οδική πρόσβαση μέσω ενός ευκολοδιάβατου αγροτικού δρόμου. Σε απόσταση 150 μέτρων υπάρχει μικρή παραλία, ενώ σε  800 μ. απόσταση υπάρχει η ήσυχη βοτσαλάκι παραλία Απόκαπος (ή Παπά-Μηνά) στην οποία μπορεί κανείς να φτάσει οδικώς και να απολαύσει ανενόχλητος το μπάνιο του.
Η Κάρπαθος διαθέτει δυο λιμάνια, στα Πηγάδια και στο Διαφάνι, που της επιτρέπουν να έχει μια πυκνή ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά, την Κρήτη και τη Ρόδο τους θερινούς κυρίως μήνες. Καθημερινή σχεδόν είναι η αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα και τη Ρόδο, ενώ συνδέεται αεροπορικά και με την Κρήτη. Το οδικό δίκτυο εξάλλου της Καρπάθου είναι εξ ολοκλήρου ασφαλτοστρωμένο.
Το σπίτι λειτουργεί όλο το χρόνο. Τιμή 50€ / διανυκτέρευση μήνες ΑΠΡΙΛΙΟ έως και  ΙΟΥΝΙΟ,καθώς και  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ 65 / διανυκτέρευση ΙΟΥΛΙΟ και  ΑΥΓΟΥΣΤΟ .Τους χειμερινούς μήνες οι τιμές θα διαμορφωθουν αναλόγως της διάρκειας διαμονής.

Ελάχιστη διαμονή:5 ημέρες.

Διαθεσιμότητα

Μη διαθέσιμο

Επιπλέον Πληροφορίες

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Loading...